KLUBBMEDLEM

Klubbmedlemskap passer for deg som vil kjøre snowboard i lokalmiljøet. I klubbene er det rom for både nybegynnere og habile snowboardkjørere. Her vil man finne gode trenere, venner, variert treningsopplegg, konkurranser og camper. Når du er klubbmedlem har du også mulighet til å delta på alle arrangement i regi av Snowboardforbundet og internasjonale konkurranse som Rookie Tour. Mange klubber har også et profesjonelt støtteapparat for deg som virkelig vil satse.  I tillegg får du gode lokale og nasjonale medlemsfordeler.

Nytt medlem?
Hvis du ikke har vært medlem i en snowboardklubb før, må du først finne klubben din. Det gjør du ved å skrolle til toppen, trykk bli medlem, da blir du sendt til Snowboardforbundets hjemmeside. Videre må du følge anvisningene. Hvis du ikke får meldt deg inn, ta kontakt med klubblederen, kontaktinformasjon står under hver klubb. Her kan du også trykke deg videre til klubbenes informasjonssider. Medlemsavgiften varierer fra klubb til klubb, men du betaler ingenting før du vet hvor mye det koster, og du kan velge mellom kort, vipps og giro.

Har du ikke en klubb i lokalmiljøet?
Da kan du bli direktemedlem i Snowboardforbundet, dette er for absolutt alle, uavhengig av hvor du bor, hvor god du er. Du vil få tilgang på masse medlemsfordeler og støtter Snowboardforbundets arbeid. Medlemsavgiften er på 100kr.

«Da jeg ble med i snowboardklubb ble jeg kjent med mange som jeg nå kjører med på trening og utenom, og flere av disse begynte jeg å reise på norgescup med. Klubben er et samlingssted og en morsom plass å møte folk, samtidig er det flinke trenere som har hjulpet meg masse med utviklingen min»

Odin Røhrt (13),

Heming

Medlemsfordel

Direktemedlem

Klubbmedlem

Snowboardforbundets medlemsfordeler

Lokale klubbfordeler

Idrettforbundets medlemsfordeler (NIF)

Deltakelse på events (Ikke Norgescup)

Norgescup/NM-deltakelse

Forsikring

Møterett på årsmøtet

Stemmerett på årsmøtet

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få info om hva som skjer i snowboard-Norge.

Usikker på om et klubbmedlemskap er noe for deg? Kontakt oss for en hjelpende hånd